Kategorija proizvoda

Dodaj: Soba 109 objekta 4, ChunTianLi Cu ulica, ZhengRunZhou cesta, RunZhou Avenija, ZhenJiang grad, JiangSu Province, China

Poštanski broj: 201612

Tel: + 86-511-80873088

Faks: + 86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontakti: Jack Wang

E-mail:jackwang@akwchina.com


Čelik mosta

Uspjeh Pontonski most je zbog jednostavnosti izradu i sastavljanje modularnih komponenti, u kombinaciji s sposobnost za uspravno i uvođenje

Detailed description

Uspjeh Pontonski most je zbog jednostavnosti izradu i sastavljanje modularnih komponenti, u kombinaciji s sposobnost uspravno i iskrcati s najmanje dijelove pomoć od teške opreme. Većina, ako ne i sve, prethodnih dizajna za vojne mostova potrebno Dizalica za podizanje predmontiranja most i spusti ga na mjesto. Bailey dijelovi bili su napravljeni od standardne Čelične legure, i jednostavno dovoljno dijelova vrši na brojne različite tvornice mogu biti potpuno međusobno. Svaki pojedinačni dio bi mogla biti provedena od strane malog broja ljudi, omogućavajući vojni inženjeri preseliti lakše i brže nego ikad prije, pripremajući put za vojnika i ljudstvom napredovanje iza njih. Konačno, modularna dozvoljeno inženjeri izgraditi svaki most koliko i Jake po potrebi, dubliranje ili utrostručavala gore na potporu bočne ploče ili na roadbed sekcije.

Osnovni most se sastoji od tri glavna dijela. Most je snage osigurava ploče sa strane. Ploče su 10-foot-dugo (3,0 m), 5-noga-visok (1,5 m), križ ohrabrila pravokutnika da svaka kila 570 (260 kg), i može da se ukine šestoricu. Na ploči je izgrađena od zavarenog čelika. Gornje i donje tetive svaka ploča je utoreni muške i ženske Stopice inženjeri mogli umetak ploča povezivanje igle.

Kat mosta sastoji se od broja 19-stopalo-širok (5.8 m) lajsne koje se pokreću preko mosta, sa 10-foot-dugo (3,0 m) doušnike trčanje između njih na dnu, tvore kvadrat. Krmeno zrcalo postavite na donji akord panela i Stezaljke ih održati na okupu. Doušnike su smješteni na vrhu završio Strukturni okvir i drvene oplate se nalazi na vrhu doušnike kako bi osigurao roadbed. Ribands vijak oplate za doušnike. Kasnije u ratu, drvene oplate je pokriven od strane Čelične ploče, koje su otpornije na oštećenja uzrokovana pjesme tenk.

Svaka jedinica izgrađena na taj način stvara jedan 10-foot-dugo (3,0 m) dio mosta, s 12-stopalo-širok (3.7 m) roadbed. Nakon što završi jedan dio to se obično promovira preko valjaka na na mostobrane, a drugi dio izgrađen iza nje. Dva su onda povezani zajedno s igle Masirali rupe na uglovima ploče.

Za dodatnu snagu nekoliko panela (i lajsne) mogu biti pričvršćeni na obje strane mosta, do tri. Drugo rješenje je da se Stog ploče okomito. Sa tri ploče preko i dva velika, Pontonski most može podržati da tenkove preko razmaku 200 stopa (61 m). Putevi mogu biti instaliran na vanjskoj strani panela, bočne ploče formira učinkovita barijera između nogu i vozila prometom i omogućiti pješacima sigurno korištenje mosta.

Koristan lice Bailey mosta je njegova sposobnost da se lansira s jedne strane razmak. U ovom sustavu otvorena veći dio mosta je usmjereno prema gore sa klinove u "porinuće nos" i većina mosta je ostalo bez roadbed i ribands. Most je stavljen na valjcima i jednostavno gurnula preko jaz, koristeći radne snage ili kamion ili evidentiranih vozila, na kojem trenutku Valjak je uklonjena (uz pomoć dizalice) i ribands i roadbed instaliran, zajedno sa bilo koje dodatne ploče i lajsne koje mogu biti potrebne.

Tijekom drugog SVJETSKOG rata Pontonski most dijelove izradili su poduzeća s malo iskustva ove vrste inženjerstva. Iako su dijelovi su jednostavne, morali su biti precizno proizvedeni ako su bili međusobno uklapaju ispravno, tako da su bili sastavljeni testa most u tvornici kako bi bili sigurni u to. To možete učiniti efikasno novo izrađeni dijelovi će biti stalno dodan testa mosta, dok istovremeno kraj testa most kontinuirano rastavili i dijelove poslao krajnjim korisnicima.


Pontonski most

Pontonski most preko rijeke Meurthe, Francuska

Predak

Rešetkasti most

Vezane

Callender Hamilton mosta

Potomak

Mabey Logističku podršku most, srednji nosač mosta

Nosi

Pješaka, cestovna vozila, Tračna vozila

SPAN raspon

Kratki

Materijal

Drvo, čelik

Pokretne

ne

Dizajn napor

Nisko

Nosive potrebna

Nijedna

Pontonski most inOntario, Kanada

Pontonski most preko bijeli Nil, Juba, južni Sudan

Pontonski most preko Wadi el Kuf, Libiji,
s mosta sekcije koristi konstruirati koje podržava

Callender Hamilton most, most 4 Walton


Moderni Bailey mostova

Bailey mostova se redovito koriste u cijelom svijetu u 21. Evo nekih iznimne primjera:

1. Bailey most je stavljen u službu u listopadu 1975. Ovaj 788 m (2,585 ft), dva traka mosta zaustavili Derwent Hobart, Australija. Otvoren je oko godinu dana nakon katastrofe Tasman most uništen jedini riječni prijelaz i učinkovito dijeli grad na dva. Pontonski most bio u upotrebi do rekonstrukcija Tasman mosta je izrađen na 8. listopada 1977.

2.A Pontonski most između Suru rijeke i Dras rijeke u Ladakh, Indija je najviši most na svijetu na visini od 5.602 km m (18,379 ft) iznad morske razine. To je bio izgrađen 1982 indijske vojske. [15]

3. u sredinom 1950-ih auto utrke sklop Vapno Rock Park u Lakeville, Connecticut kupili vojni viškovi Pontonski most tako da vozila mogu unijeti/izlaz okućnica i ergela dijelovima staze a rase su se zbivali. Most je bio u službi kontinuirano od i je premješteno na novu, podigli stupove u proljeće 2008. Staze vjeruje da to može biti jedini preostali WWII ere Bailey mosta u redovne dnevne javnu službu u sad-u

4. i pod-građevinskog pješački most na stadionu Džavaharlal Nehru (Delhi), jedno od glavnih borilišta za igre Commonwealtha 2010, srušio nekoliko tjedana prije svečanosti, ranivši 27 ljudi. Delhi vlada zatražila indijske vojske konstruirati Pontonski most kako bi ga zamijeniti. 3 puk inženjer od Indijskog Army Corps of Engineers završio posao u stan četiri dana i na djelić izvorne cijene.

5. medley Bridge (Oxford, Engleska) je Pontonski most koji je podignut 1946 i premošćuje rijeku Temzu zabačeni luka livadi i danas je još uvijek u upotrebi (2014)


Hot Tags: čelik most, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, niska cijena, najbolji, proizvodi
Srodni proizvodi
Feedback